HTML

influenza

2010.10.10. 12:32 csillagfeny

Megtámadott. Alattomosan és gyorsan. Mindenem fáj, alig látok. Nem oltattam be magam egyszer sem és nem is akarom. Sőt gyógyszert sem szeretnék szedni. Legfeljebb vitaminokat és sok gyógyteát. Esélyt adok a szervezetemnek, hogy legyőzze a vírusokat. A minap az egyik gyógyszertárban C vitamint vettem, jó nagy tablettákat. A gyógyszerész elmagyarázta, hogy minden szemet vágjak négyfelé és 3-4 óránként vegyek be egy negyedet. Így a szervezet rendszeresen kapja a vitamint és ennyi elegendő. Na ez a gyógyszerész belopta magát a szivembe. Mondhatta volna azt is, hogy 3-4 óránként vegyek be egy egész szemet. Semmi bajom sem lett volna, a fölösleget kipisili az ember. Legfeljebb gyakrabban megyek C vitamint venni.

Nemrég hallottam egy rádióműsort, hogy mi magyarok intenzíven mérgezzük a szevezetünket a rengeteg gyógyszerrel. Hát lehet ezen csodálkozni? Szinte minden második reklám gyógyszert hírdet! Miért szabad ezt megengedni? Szerencsére rám nincsenek hatással a reklámok. Csak azért nézem a hirdetéseket, hogy mit ne vegyek meg! Ha valamit sokat hírdetnek azt, csak azért sem veszem meg! arra gondolok, hogy azt a rengeteg hírdetési díjat velem akarják megfizettetni. Hát abból nem esznek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kralcsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr842359785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása