HTML

vörösiszap

2010.10.08. 20:23 csillagfeny

A Kanadában élő keresztlányom ijedten hívott fel, hogy reméli jól vagyunk mert náluk a tv-ben a vezetőhírekben látta, hogy Magyarországon vegyi katasztrófa történt. Megnyugtattam, hogy minden rendben, hál'istennek mi elég messze élünk a katasztrófa szinhelyétől.

Milyen igaz az a mondás, hogy "a szegény embert még az ág is húzza". Az egyébként is szegény kis hazánkat ez évben egymást érik a katasztrófák. Tavasszal és nyáron az árvizek, most pedig a gátszakadás. Ez olyan igazságtalan! Az ember erőn felül dolgozik, hogy élhető életet teremtsen  és egy pillanat alatt mindent elveszít, földönfutóvá válik, sőt sokan még az életüket is elveszítik természeti katasztrófa vagy emberi mulasztás miatt. Azok az emberek akik ezt most átélik, már soha nem lesznek olyanok mint voltak. Soha többet nem lesz nyugodt álmuk, életük.

Segítsünk nekik legalább abban, hogy legyen hol tovább élni a megváltozott életüket! Én annyit tudok tenni, hogy néhányszor felhívom a nemzeti segélyvonalat.

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://kralcsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr82356984

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Vörösiszap: húsz éve benne vagyunk 2010.10.09. 18:27:28

Gondolkozzunk el egy pillanatra: igazán komoly büntetést hazai nagyvállalkozó kapott-e már ebben az országban? (Fotó: Varga György/MTI) Természetes dolog, hogy mindenki a felelősöket keresi egy akkora katasztrófa után, mint az ajkai timföldgyár vörö...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása