HTML

Bemutatkozás folytatása

2010.10.07. 17:12 csillagfeny

Mivel az aktív évek stresszes munkája nem tett jót a házasságunknak így 27 év együttélés után úgy gondoltuk a férjemmel, hogy külön folytatjuk tovább.

Van egy nagyszerű lányunk, aki férjnél van és neki is van egy 8 éves lánya, akit imádok! Szerencsére egy városban lakunk és így hétvégeken az unokám gyakran van velem. Van egy fiunk is, aki egy okos, megfontolt, nagyfokú felelősségtudattal rendelkező "gyerek". Egy robotprogramozó cég műszaki igazgatója. Sajnos Ő az ország másik végében él, így elég ritkán találkozunk. Hála a fejlett technikának skype-n gyakran tudunk beszélni.

Egy testvérem van, aki Kanadában él, több mint 20 éve. Az Ő jóvoltából már többször voltam ebben a gyönyörű, zöld országban.

Hát ennyit a családunkról.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kralcsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr112354197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása