HTML

angol tanfolyam

2010.10.09. 19:59 csillagfeny

Megkezdődött a második 120 órás angol kurzus .

A mult évben az egyik nyelviskola nyugdíjasok részére 30 órás ingyenes angol nyelvtanfolyamot hiredetett. Úgy éreztem ott a helyem. Elég sokan gondoltuk így, mert olyan nagy volt az érdeklődés, hogy 4 ilyen csoport is indult. Egy nagyon kedves, fiatal tanárnőnk volt és egy 9 fős tanuló csoport. Nagyon kellemesen telt a 30 óra és többen úgy gondoltuk jó lenne folytatni. Így egy újabb 90 órára íratkoztunk be ami már fizetős volt, de nagyon kedvező óradíjjal. Bizony kezdőknek még a 120 óra is igen kevés a boldoguláshoz, ezért egy újabb 120 órás kurzusnak nézünk elébe. Az első órán sokan csalódást éreztünk, hogy milyen sokat felejtettünk a nyáron. Úgy gondolom ez a gyerekeknél is így van, tehát nem kell elkeseredni! Ez egy nagyon előrelátó gondolat volt a nyelviskola részéről, hisz azzal az ingyenes 30 órával több fizetős csoportot is nyert az iskola.

Én nagyon élvezem a nyelvtanulást és remélem legalább egy kicsit boldogulok majd vele ha legközelebb meglátogatom a testvéremet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kralcsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr122358697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása